Heerlijk ontspannen met een relaxstoel van Maxhulpmidddel.nl

(5)

Wat is er nou heerlijker dan een avondje uitrusten in je favoriete stoel? Vooruit, wellicht uitrusten in je favoriete stoel én je favoriete drankje. Hoe dan ook, onze betaalbare relaxstoelen zijn de sleutel tot een ontspannende avond. Ze ondersteunen bepaalde lichaamsdelen zoals de rug, nek of schouders waardoor de pijn daar wordt verlicht. Nu zal je je misschien afvragen of de stoel wel met meerdere personen te gebruiken is, als het zulke specifieke lichaamsdelen verlicht. Daar kunnen we kort over zijn: ja, dat kan. Met een afstandsbediening kan je de stoel zo instellen dat het perfect op jouw lichaam aansluit. Je hoeft dus niet eens je stoel uit te komen om deze te verzetten, maar kan gewoon lekker blijven zitten. Zo krijgt iedereen de rust die hij of zij verdient! Bekijk ons overzicht betaalbare en goedkope sta-op stoelen en relaxstoelen.

 • Maxmeubels Relaxstoel Javier bruin

  Relaxstoel Javier bruin

  € 299,- € 229,-
   
 • Maxmeubels Relaxstoel Hugo grijs

  Relaxstoel Hugo grijs

  € 329,- € 249,-
   
 • Maxmeubels Relaxstoel Hugo bruin

  Relaxstoel Hugo bruin

  € 329,- € 249,-
  Op voorraad
 • Maxmeubels Relaxstoel Hugo zwart

  Relaxstoel Hugo zwart

  € 329,- € 249,-
   
 • Maxmeubels Relaxstoel Javier zwart

  Relaxstoel Javier zwart

  € 299,- € 229,-
   
Na een drukke dag wil je het liefst even lekker ontspannen. En dat kan perfect in een heerlijk relaxstoel. Verstelbaar voor elk lichaamstype dus altijd met een goede ondersteuning.
Achteraf betalen via Billink

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Maxhulpmiddel.nl maakt gebruik van cookies. Copyright © 2006 - 2018 - Maxhulpmiddel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 694 beoordelingen:  8.6