Verplaatsen met Max

Als je ouder en minder krachtig wordt, krijg je al eerder angst om te vallen. Hoge stappen zijn dan al helemaal uit den boze! Om te voorkomen dat je je in lastige posities moet manoeuvreren, bieden we bij Maxhulpmiddel verschillende soorten instaphulpmiddelen aan. In bad en bed komen is voortaan dus geen probleem meer. Voor wat extra ondersteuning kan je kijken bij onze verschillende soorten wandbeugels. Deze hebben allemaal verschillende lengtes, dus er zit er geheid een tussen die bij jouw voorkeuren past.

 

Ook kan je verschillende producten in onze winkel vinden die je helpen bij het verplaatsen naar bijvoorbeeld je bed. Een transferplank biedt een fijne manier van verplaatsen, waardoor je sowieso niet meer hoeft in te stappen. Dit voorkomt angsten en de kans op vallen. Voor transferplanken en andere producten die je helpen om te verplaatsen, kan je kijken bij ‘Bewegen en verplaatsen’ in onze winkel!

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxhulpmiddel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8