Op pad met Max

Bij Maxhulpmiddelen begrijpen we hoe ontzettend belangrijk een rollator kan zijn voor je actieve leven. Daarom hebben een assortiment met verschillende soorten rollators, voor verschillende soorten levensstijlen. Met de Rollator Server zijn drempels, hobbels en bobbels op de weg geen probleem meer. Met de trapdop kan je namelijk de wielen naar voren kantelen, waardoor je makkelijker over heuvels heengaat.

 

De Rollator Ecolight is een betaalbaardere maar even goed veilige rollator. Deze lichtgewicht rollator is makkelijk op te vouwen en daarom ideaal om mee te nemen onderweg. Merk je dus dat je minder goed ter been bent? Of ben heb je door een revalidatieproces tijdelijk hulp nodig om goed te leren lopen? Wees dan niet ongerust: je kan gewoon bij ons terecht. Lopen hoeft dus geen probleem meer te zijn, met onze verschillende rollators vind je er namelijk altijd een die voldoende veiligheid en ondersteuning biedt. Benieuwd naar onze producten? Kijk dan even in onze webshop om te zien welke rollator het beste bij jou past!

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxhulpmiddel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8