Mobiliteit met Max

Merk jij ook dat bewegen minder makkelijk gaat dan voorheen en ben je bang dat je je mobiliteit bijna moet opgeven? Nee hoor! Met de hulpmiddelen van Maxhulpmiddel kom je namelijk al een heel eind. We bieden kleine hulpmiddelen aan, zoals een glijzeil en een transferplank. Hierdoor kom je voortaan weer makkelijk in bed of bad. Bovendien kunnen de glijzeilen tijdens het slapen onder het lichaam blijven liggen, wat wel zo makkelijk is. Daarnaast hebben we een groot aanbod in grotere hulpmiddelen, zoals wandelstokken, rollators en scootmobielen.

 

Kies een hulpmiddel dat het beste bij jou behoefte past. Een wandelstok is bijvoorbeeld licht en gemakkelijk om weg te leggen, maar kan wellicht te weinig ondersteuning bieden. In dat geval is een rollator of scootmobiel een beter idee. Ben je benieuwd naar welk product jou genoeg ondersteuning kan bieden? Kom dan langs in de winkel Max Vitaal in Emmeloord. Zij adviseren je graag over de beste mogelijkheden!

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxhulpmiddel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8