Horen en zien met Max

Maxhulpmiddel is dus van mening dat iedereen het verdient om zo goed mogelijk te kunnen horen en zien. Zonder dure behandelingen of risicovolle operaties. Met de hulpmiddelen van Maxhulpmiddel kan je op een eenvoudige en goedkope manier weer van het leven genieten. Zo hebben we verschillende vergrootglazen en loepen. Hierdoor zal je op de hoogte blijven van het nieuws om je heen en kan ook jij nog lekker ontspannend een boek lezen of televisie kijken.

 

De vergrootglazen en loepen zijn er overigens in verschillende maten: grote vergrootglazen voor thuis, een kleine loep voor onderweg. Zo vind je altijd een vergrootglas of loep die goed bij jou past. Naast functionele hulpmiddelen bieden we bij Maxhulpmiddel ook amusement aan. Mens-erger-je-niet hebben we bijvoorbeeld in groot formaat, waardoor je gewoon mee kan doen met een spelletjesavond op z’n tijd. Ben je dus op zoek naar hulpmiddelen die jouw zintuigen weer hun werk laten doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Online én offline. Kijk dus gauw even in de webshop om te zien welke producten jouw leven kunnen vergemakkelijken!

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxhulpmiddel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8