Het huishouden met Max

Het huishouden moet elke dag gedaan worden. En daarom vinden we dat dat niet te veel energie moet kosten. Je moet natuurlijk nog wel fit genoeg kunnen zijn om sociale contacten te onderhouden of leuke activiteiten te ondernemen. Vind jij ook dat huishouden zo gemakkelijk mogelijk moet worden gemaakt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Denk niet langer aan de thuiszorg of aan mantelzorgers die het huishouden van je over kunnen nemen. Je dagelijkse werk uit handen moeten geven voelt misschien wel als een domper. Je wilt het gewoon zelf kunnen doen!

 

Met de producten van Maxhulpmiddel kan dat ook. Waar Maxhulpmiddel je zoal mee kan helpen? Met een handwringer bijvoorbeeld, die je helpt met het uitwringen van doekjes zonder dat je zelf veel kracht hoeft te gebruiken. Of een stoffer en blik met een lange steel, zodat je niet telkens hoeft te bukken om iets kleins op te vegen. Benieuwd naar de andere producten die jou kunnen helpen in het huishouden? Kijk dan even in ons assortiment, om te zien wat jij nodig hebt!

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxhulpmiddel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8