Heerlijk slapen met Max

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat overdag genoeg energie hebt om dingen te ondernemen. Vooral voor senioren is een goede nachtrust belangrijk, omdat het ervoor zorgt dat je langer dingen op eigen houtje kan doen. Hierdoor ben je dus niet afhankelijk van hulp van anderen. Bij Maxhulpmiddel staat een kwalitatieve nachtrust hoog in het vaandel en daarom vind je verschillende soorten matrassen in onze winkel. Zo hebben we antidecubitus matrassen, die doorliggen voorkomen of reeds bestaande doorligplekken verminderen en tegengaan. Doorligplekken komen meestal voor op plekken in het lichaam waar de huid dichtbij het bot zit, zoals hielen of stuitbeentje.

 

Een antidecubitus matras zorgt ervoor dat het gewicht van je lichaam over een zo groot mogelijk oppervlakte verspreid wordt, om deze vervelende doorligplekken te voorkomen. Ook ouderen met een allergie kunnen bij ons terecht. Onze anti-allergie matrassen zijn gemaakt van antiallergisch textiel. Zo hoef je in ieder geval geen last meer te hebben van die vervelende huisstofmijt! Ben je op zoek naar matrashoezen die vocht buiten je matras houden en te vervangen zijn bij incontinentie? Neem dan eens een kijkje bij PU-hoezen. PU is een dampdoorlatend materiaal en daarnaast dus vervangbaar. Een hulpmiddel dat je bed voor altijd schoon laat voelen!

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxhulpmiddel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8