Een vitaal leven met Max

Om je glucose te meten hoef je niet per se naar een arts. Dit kan je eenvoudig thuis doen. Bijvoorbeeld met de glucosemeter van Maxhulpmiddel: de Beurer GL-50 glucosemeter. Deze handige glucosemeter heeft een 3-in-1-functie. Ten eerste kan je er je bloedsuikerspiegel mee meten en ten tweede kan je deze direct normaliseren met de ingebouwde prikpen. Als laatste heeft de Beurer GL-50 een ingebouwd USB-systeem waardoor het apparaat direct is aan te sluiten op een computer. Dit geeft je inzicht in voorgaande metingen, waardoor je gemakkelijk een beeld krijgt van je bloedsuikerspiegel in het algemeen.

 

Daarnaast hoef je niet meer te wachten met meten tot je gegeten hebt. De GL-50 biedt je de mogelijkheid om voor én na het eten te meten. Hierdoor weet je binnen een handomdraai welk eten welke invloed heeft op jouw glucose. Super handig, want zo weet je direct wat de boosdoeners zijn die je moet bannen voor een fit en gezond leven!

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxhulpmiddel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8