Een veilig leven met Max

Bij Maxhulpmiddel zien we dat veiligheid ook zekerheid biedt. En zekerheid gunnen we alle senioren. Daarom hebben we verschillende soorten hulpmiddel die een veilig leven garanderen. Hierdoor heb je meer vertrouwen in eigen kunnen, en zal je dus minder snel hulp vragen aan anderen zoals mantelzorgers. Je blijft dus op eigen benen staan en bepaalt zelf hoe je leven eruit ziet. Heerlijk, een zelfredzaam leven! Wacht dus niet te lang en neem alvast een kijkje in de winkel van Maxhulpmiddel. Hier bieden we bijvoorbeeld wandbeugels aan waarmee je eenvoudig op eigen houtje van het toilet kan opstaan of in de douche kan stappen.

 

Ook zal je zien dat we verschillende soorten alarmen hebben en handige telefoons met grote letters. Hierdoor hoeft jouw partner, kind of buren niet meer in de buurt te zijn om je te kunnen helpen. Je legt contact met ze wanneer jij dat nodig hebt, waardoor je zelfredzaam bent maar wel hulp krijgt wanneer je dat nodig hebt. Twee vliegen in één klap dus! Kijk gauw in ons assortiment voor hulpmiddelen die jou een veilig leven kunnen geven.

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxhulpmiddel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8