Een energieke dag met Max

Voor een opkikkerende lichttherapie hoef je niet langer naar de zonnebank. Maxhulpmiddel biedt je producten aan waarmee je dit voortaan gewoon lekker thuis kan doen! Bijvoorbeeld met de Beurer TL-90. Met deze gebruiksvriendelijke daglichtlamp kan je binnen één knop al genieten van heerlijk daglicht. Overigens bevat het daglicht geen UV, waardoor je niet kan verbranden en je huid niet ouder wordt. Naast de Beurer TL-90 bieden we ook de Lumie ZIP. Deze lamp heeft drie standen en is ideaal voor onderweg. Het gaat somberheid tegen en verbetert ook je natuurlijke bioritme. Hierdoor zal je je al snel fitter voelen en krijg je zin om weer lekker iets te ondernemen.

 

Meer energie zorgt er ook voor dat je beter voor jezelf kan zorgen en dat je dus minder terug hoeft te vallen op hulp van anderen, zoals mantelzorg. Lichttherapie biedt je dus meer dan een ontspannend half uur: het geeft je je zelfstandigheid voor een groot deel terug. Kan je hier niet op wachten? Kijk dan gauw in ons aanbod om te zien welke lamp het beste bij jou past!

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxhulpmiddel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8