De boodschappen van Max

Bij Max begrijpen we dat je genoeg opbergruimte op je rollator, rolstoel of scootmobiel moet hebben. Hierdoor kan je namelijk langer je eigen boodschappen doen en hoef je niets vast te houden terwijl je al aan het wandelen bent. Ons assortiment voor tassen en dragers is divers. Je kan bij ons terecht voor verschillende soorten boodschappentassen zoals de Quattro Shopper Hera of Quattro Shopper Senta.

 

Beide tassen hebben vier wielen en zijn daarom erg stabiel, zelfs wanneer je ze los laat. Ook tassen en dragers voor op je rolstoel en scootmobiel zijn bij Maxhulpmiddelen te vinden. Al onze tassen zijn stevig te bevestigen aan jouw rolstoel of scootmobiel, zodat je er niet langer op hoeft te letten. Tevens hebben we een tas met ruimte voor een zuurstoffles. Benieuwd naar wat voor tassen en dragers we nog meer hebben? Neem dan gauw een kijkje in onze webwinkel!

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxhulpmiddel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8