Comfortabel zitten met Max

Wij van Maxhulpmiddel vinden het belangrijk dat iedereen fijn kan zitten, hoe lang dat ook is. Met de zitkussens, die in veel verschillende varianten te verkrijgen zijn, hoef je nooit meer last te krijgen omdat je te lang gezeten hebt. De zitkussens zijn allemaal uitgevoerd in zachte, maar stevige materialen zoals high density foam of polyurethaan foam. Deze schuimmaterialen bieden sterke ondersteuning, maar zitten heerlijk zacht. De perfecte combinatie, want hierdoor wordt de druk goed verdeeld.

 

Daarnaast hebben we ook nog wiskussens, bijvoorbeeld van Harley. De achterkant van wigkussens, dus richting de rug, staat een beetje omhoog. Hierdoor worden je bekken naar voren gekanteld en zit je rug automatisch in de natuurlijke S-vorm. Dit voorkomt een heleboel soorten nek-, schouder- en rugklachten. Heb je dus last van het zitten en ben je toe aan een oplossing? Kijk dan even in ons aanbod, want tussen onze verschillende zitkussens is er vast één die goed bij jou past!

Achteraf betalen via Billink

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Maxhulpmiddel.nl maakt gebruik van cookies. Copyright © 2006 - 2018 - Maxhulpmiddel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 694 beoordelingen:  8.6