Accessoires van Max

Met de kleding- en beschermingsaccessoires van Maxhulpmiddelen verander je je scootmobiel of rolstoel helemaal naar jouw eigen stijl. Maak je rolstoel nog net iets comfortabeler met een zacht schapenvacht van Mobility. Met dit schapenwollen kussen met rugleuning zit je warmer én comfortabeler in je rolstoel. Met handige bandjes is het kussen te bevestigen, dus het blijft gewoon op zijn plek zitten. In de kou kan je dus gewoon je rolstoel in, maar ook in de regen of felle zon hoef je niet thuis te blijven.

 

Met een rolstoelparaplu zit jij namelijk gewoon lekker droog en koel. De paraplu is te bevestigen aan de rolstoel en te verstellen in de juiste positie, waardoor je maximaal tegen de regen of de zon wordt beschermd. Ook in de scootmobiel hoef je niet bang te zijn voor de regen, want daarvoor hebben we verschillende beschermingshoezen. Zo blijven jij én je scootmobiel droog tijdens een flinke bui. Zoals je ziet loopt ons aanbod van kleding en bescherming sterk uiteen. Kijk daarom gauw in ons assortiment om te zien welke accessoires jouw kunnen helpen!

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxhulpmiddel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8